Ali Kundilli (Yerli) 720p Full izle..>.
Ali Kundilli izle
Bildiğiniz gibi 2015 yılına hızlı bir giriş yaptık. 2015 yılının iddialı komedi filmlerinden biri olan Ali Kundilli film izle 20 Şubat 2015 tarihinde sevenleriyle buluşuyor. Filmin başrolünde bulunan oyuncu yani Cem Gelinoğlu, vine çekerek ünlü olmayı başardı diyebiliriz. Ali Kundilli izle biraz da bana Recep İvedik filmini çağrıştırdı diyebilirim. Filmin tanıtım fragmanını seyrettiğimiz baya bir eğlenceli ve komedi bizleri bekliyor. iyi seyirler.
Cem Gelinoğlu'nun yarattığı Ali Kundilli, modern hayat şartlarını, sigortalı ve sabit bir iş olanağını reddeden, sürekli olarak kendi projelerini üreten ve günün birinde bi projelerinin keşfedileceğine inanan bir mucit. Kendisiyle aynı hayalleri paylaşan Vedat ile aynı mahallede yaşayan Ali, en yakın arkadaşının sisteme yenik düşmesi ve bu hayalleri terk etmesiyle birlikte yalnız kalır. Nitekim Vedat'ın sevdiği kadın ile evlenebilmesi için düzenli bir hayata, sigortalı bir işe ihtiyacı vardır.
Benzer şartlar Ali için de geçerlidir. Fakat genç mucit, sevdiği kadın olan İlknur'u prensesler gibi yaşatabilmek adına hayallerinin kuyruğunu kovalamaya devam eder. Fakat her şey Vedat ile Ayşe'nin kına gecesinde tamamen değişecektir!
Yapım Yılı: 2015 - Türkiye
Yönetmen: Bülent İşbilen
Tür: Komedi
Süre: 1Saat 58dk
Oyuncular: Cem Gelinoğlu, Sami Aksu, Zeynep Aktuğ





İsim

E-Posta*
Filmin Adı (Veya link atmanız yeterli)


Yorum Yap
Yorumlarınızı Anonim Seçerek Yapabilirsiniz.

 
Copyright © 2013 TRYOX Güncel Film | Film İzle
Sitemiz 5651 sayılı yasada tanımlanan yer sağlayıcı olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz uyar ve kaldır prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, Hukuksal bölümünden ulaşabilirler. Buraya ulaşan talep ve şikayetler Hukuksal olarak incelenecek, şikayet yerinde görüldüğü takdirde, ihlal olduğu düşünülen içerikler sitemizden kaldırılacaktır. (If there's a content which disturbs you and whose rights belong to you, please contact with us. We will remove it within 3 days.)
Giriş
Girmek İçin Tıklayın
Giriş